Plakát tervezés

Legyen figyelemfelkeltő és modern megjelenésű plakátod

A plakátok első számú célja a figyelemfelkeltés.

Az emberek nem szemlélik a plakátokat, inkább csak átfut rajta a tekintetük. Ha sikerül az emberek figyelmét megakasztanunk a plakáton, akkor már jól dolgoztunk. Ez alatt az általunk közvetített információnak el kell jutnia az emberekhez.

A plakáttervezés ára nem függ a méretétől, mivel a ráfordított időt nem befolyásolja.


Ez igen! Kérem az ajánlatom

névjegykártya tervezés

Ne legyél átlagos! Legyen egyedi névjegykártyád

névjegykártya  nem más, mint önmarketing 45 négyzetcentiméteren. Ha ezzel egyetértesz, akkor  Te is tudod, hogy mennyire fontos a névjegykártya által keltett első benyomás. Egy komoly és minőségi névjegykártya  Téged is komolyabb megítéléshez juttathatja. A mi szolgáltatásunk az általános névjegykártya készítés mellett számos olyan plusz opciót kínál, mellyel  egyedi-, az adott vállalat vagy szervezet kommunikációs elemeit jól kiegészítő design jeleníthető meg.

LOGÓZOTT, CÉGES ARCULATÚ NÉVJEGYEID BIZTOS ALAPOT NYÚJTANAK A SIKERES ÜZLETVITELHEZ

Ez igen! Kérem az ajánlatom

Bemutatkozó anyagok tervezése

Prospektus, brossúra, katalógus tervezése

Mindenféle szöveg és információ prezentálásra vagy reklámozására használható eszköz. Ha a termékek vagy szolgáltatások már nem férnek el egy szórólapon, jó választás a katalógus.


Ez igen! Kérem az ajánlatom

Nem találtad meg amit kerestél?Nem találtad meg amit kerestél?

Írd le nekünk, hogy milyen grafikai munkára lenne szükséged és MI külünk egy személyre szabott árajánlatot. Ha ezt elfogadtad indulhat a közös munka!